de-21-principes

De 21 principes die je omzet verhogen nu je weer open bent. 

 

In de korte, praktische video’s ontdek je de principes om je omzet te verhogen, die juist heel handig zijn wanneer je jouw omzet niet kunt opschalen door in volume te denken vanwege de 1,5 meter maatregelen.

De helft van de principes kun je ook toepassen op jouw take away & delivery als je dat aanbiedt.

Wat kun je verwachten?

Je ontdekt de principes en verrassende strategieën voor meer omzet met je menukaart, én vooral psychologische principes die werken in de rest van je zaak & bij take away.

‘De 21 principes’ zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en de principes die zichzelf bewezen hebben met mega omzetstijgingen bij onze klanten.

 

Principe #17
Verkoopstijging van 415% van een gerecht: wat is een cruciaal ingrediënt?

Principe #2
Zo boost je jouw omzet tijdens de lunch – snelle tip!

Principe #12
Waarom je geld laat liggen op je gasten WC en wat ik heel slim vind om wel te doen

Onderwerpen voorproefje

Principe #14
Het ideale aantal bitterballen op je borrelkaart. Is het 6,7,8,10 of juist iets anders?

Principe #4
Verschillende portiegroottes aanbieden – wanneer is dat winstgevend en hoe?

Principe #7
Hoe je de pijn van het betalen verzacht (en gasten blijer meer besteden)

Principe #16
Hoe verdien je aan jouw krijtborden? In plaats van dat ze je geld en tijd kosten (heel vaak het geval)

En nog 14 verrassende principes!

De 21 principes die je omzet verhogen

Ontwikkeld omdat iedere horecaondernemer nu een extra boost verdient.
Gemaakt met liefde, doe er je voordeel mee.
Tijdelijk niet €397,00 maar 147,-.

Veelgestelde vragen:

Voor wie?

Alleen voor horecaondernemers!

Hoe werkt het precies?

Je ontvangt via email jouw inloggegevens voor de 21 principes.

Je krijgt iedere week toegang tot 7 nieuwe principes. En er is ook de optie om ze in 1x te kijken, lekker bingewatchen als je net zo ongeduldig bent als Linda.

Werkt dit nu nog wel?

Jazeker, omdat de principes zijn zo samengesteld dat je niet afhankelijk bent van volume, met andere woorden, veel gasten, om meer omzet te draaien. Want dat is hoogstwaarschijnlijk een uitdaging de komende tijd met alle maatregelen.

De principes zijn dus zo samengesteld dat je juist met minder gasten je omzet verhoogt. Wat een slimme vraag is om jezelf te stellen is; ‘Hoe kan ik met minder gasten tegelijk meer omzet draaien op zo’n manier dat het ook fijn en waardevol voelt voor mijn gasten?’. Daar geven de principes je antwoord en inspiratie op.

Waarom deze prijs?

De investering is super laagdrempelig gemaakt, zodat het een no-brainer voor je is om mee aan de slag te gaan. De werkelijke waarde wanneer je de principes toepast, is minimaal 10 keer zo groot.

Hoe lang kan ik de principes terugkijken?

Je hebt drie maanden lang toegang tot de principes, zodat je ze ook nog terug kunt kijken, mocht je dat wensen.

Is je vraag niet beantwoord of loop je ergens tegenaan bij het bestellen, stuur een berichtje naar info@aboutthemenu.com. We helpen je graag verder.

Copyright about the menu © 2021